Sidder lige i CPH lufthavn og har 3 timer til overs. Rejselederen (Lise) havde dikteret mødetid til check-in 3 timer før afgang. Det tog så i alt 25min - og vel igennem ser vi så et flyet er 45min forsinket - afgang 15:30.. Godt man har sit lounge pass ;-)

(tryk på knappen for at læse videre!)

Nå - jeg tror det bliver godt og jeg glæder mig :-) Ulla og jeg har ikke været på så lang ferie sammen siden før vi blev gift - og det var på motorcykel til rivieraen. Ulla har lagt hele ferieprogrammet i vores kalendere - det ser voldsomt. Vi har gennemgået det, og sorteret lidt, så jeg ved hvad jeg måske IKKE behøver se.. Jeg mener - en grav er vel en grav..

Bortset fra det så tror jeg vi begge fik nået og forberedt alt det vi ville inden turen - så alt både hjemme og på arbejde er i god ro og orden. Det giver jo noget ro i maven og fred til at nyde det. Min sidste officielle handling for arbejde var faktisk at købe ny mobiltelefon ;-)

Faktisk er det test af dual-sim løsning som vi forventer vores rejsende kolleger skal bruge så vi kan spare en masse penge på udlandstrafik, så der er reelt nok. En Huawei Honor 8 - som så har mit normale nummer + det OneSim nummer jeg også har brugt før. Super smart at jeg kan få opkald og SMS'er på begge samtidig, og så vælge hvilket jeg ringer op fra. Hvis det virker ordentligt, så kan firmaet potentielt spare op mod 300.000DKK i roaming tale om året...

Men fik brugt lidt af tiden her i CPH - for der var ikke headset med, og dem jeg havde der virkede var VIRKELIGT ringe. En tur i gadget shoppen reddede dagen - så nu er der et par yderst fornuftige Sennheiser CX 5.0 til at sikre den gode lyd  :-D

..nå - tiden går langsomt i lufthavnen - og vi er jo ikke kommet meget tættere på Egypten endnu. Planen er ankomst ca. 20:30, og så en overnatning på hotel. Udflugt i Cairo i morgen , og så check ind på skibet... more to follow! 

Comments powered by CComment