Sejlturen er slut - vi er nu nået til Luxor (i går). 2 overnatninger på skibet her - indtil lørdag og så skift til hotel for en enkelt overnatning i hjemturen.

Turen har været super god indtil nu :-) 5-stjernet skib svarer så til 3-stjernet i resten af verden, men det var sådan set forventet. Og 3-stjernet er helt OK.

...se bare et billede

Nu har jeg også fået nok af grave. Vestbredden er noget helt specielt - siger de andre vantro (altså ikke sådan ment, men som at de tror ikke hvad de hører!) når jeg overvejer at droppe den sidste dagstur. Efter lidt dybere forhør af Ulla, så holdt jeg nu fast alligevel - jeg er alene tilbage på skibet. Fredfyldt... og for en gangs skyld ligger vi ikke lige op ad hovedgaden.

Men internet - hold da op hvor er jeg træt af dem. I starten af turen kunne deres automatisk parabol ikke dreje når vi sejlede - så tabte hele tiden forbindelsen - og siden blev de åbenbart bare nærige...

Datapakken er åbenbart udløbet halvejs på turen og de 250 Egyptiske pund er helt uoverkommeligt for en ny pakke... (jo, det kan man, jeg har checket). Har personligt gjort dem opmærksom på problemet i mange omgange, men opgav med 4 dage tilbage...

 ...til gengæld virker dual-sim og data pakker med rabat fint! Så det er i det mindste testet grundigt - OGSÅ som hot-spot.

Der har også været dejligt fred fra arbejde, men for at holde ro i maven kan jeg jo ikke helt lade være med at checke. Så firmaet har også fået værdi for datapakkerne..

Som nævnt, så har jeg fået grave nok - og selv sejlturene er ved at være lidt meget genudsendelser - så nu er det også fint vi snart skal hjemad.

En lille sjov ting fra sidste sejldag - en hånddrevet svingbro. Det ser man ikke tit :-)

og så igennem (sammen med M/S Esmeralda som vi fulgtes med det meste af turen)

Og så lukke igen

Sjovt!

Comments powered by CComment