Det var sådan set planlagt at NX'eren skulle afleveres i Slangerup tirsdag så kædekit og startmotor kunne blive skiftet. Først til arbejde, og så få en kollega til at køre med over - og aflevere mig igen om aftenen. Men - planer er jo én ting...

Mandag morgen skulle jeg til Ballerup til laboratorieprøver - og så kunne jeg bare ikke få liv NX'eren. Starteren ville bare ikke mere - uanset alle tricks. Prøvede et par gange at løbe den i gang (ned ad bakken fra 28B) - heller intet held. Endte med at sætte laderen på - lynomklædning - og så på cykel til Ballerup. Suk....

Efter prøverne - tilbage og tage et par møder på Skype - og så prøvede jeg igen. Starteren STADIG død, men efter 3 forsøg lykkedes at trille den i gang ned ad bakken.. YES!! Holdt den gående - igen lynomklædning, og så afsted til værkstedet mens den kunne. Havde lige undervejs konstateret at der rent faktisk kører en bus (158) direkte mellem Måløv og Slangerup - en gang i timen ganske vist  - men jo yderst heldigt. ..så efter lidt kaffe og snak på værkstedet hvor jeg kunne efterlade mc bukser og hjelm mm - gik den til Måløv.

Fint nok jo... Og så gav det anledning til at teste plan-B - cykel på arbejde.... I frost..... Tog en rum tid at få fundet tøj frem, men det gik faktisk rigtigt fint - med motor assistance.

Viste sig så ovenikøbet at der skulle skaffes nye baghjulslejer fra Tyskland - så det blev BÅDE tirsdag og onsdag på værksted. 2. dag på cykel synes jeg nok bakkerne var vokset noget. Men det gik også.

...så onsdag morgen med bus til Slangerup igen, og (7-9-13) alt ser ud til at fungere igen :-)  Fik dog en røffel for ikke at vaske NX'eren, og for ikke at måle oliestanden korrekt så der var alt for meget olie på... Man lærer hele tiden.

Comments powered by CComment