Hus og have

Vi laver det meste selv, og nogengange finder man jo en smart løsning eller et tip! Her omkring hus og havearbejde

 

Det går langsomt fremad.

Fik blandet maling og malet det sidste, så helt færdigt med den del.

Hønsegården malet færdig. Rævesikring og belægning udenfor er færdig. Jord arbejdet i selve gården godt i gang og sidste dræn ved sokkel og halvtag færdig.

Næste trin er...

Write comment (4 Comments)

Det giver god energi at have en havemand til at tage sig af det kedelige - så jeg holdt noget fri i sidste uge, og fik slukket en lang række løse ender - OG fik gang i hønsehuset igen :-)

 

Først fik jeg klavet rammen til ny container indhegning, og så afsluttet rundt om haveskuret, og så i gang ved hønsehust. Her fik jeg langt om længe afsluttet hønsegården med de sidste lægter, malet dem, og fik det sidste lag trådhegn sat på. Fik også  repareret stien udefra efter vi havde gravet kabler - og fik lagt fliserne bag skuret så der er stabil adgangsvej bagom som leder tagvandet væk. Dejligt!

Det sidste udvendige er lidt fliser og afslutning ned mod træet - som jeg håber at få færdigt også de næste par uger. Og så er det låge med det sidste beklædning, dør og det indvendige tilbage. Det nærmer sig....

Write comment (1 Comment)

Skybrud i Måløv - skulle lige ud og se på det - men så...... Ny dagsorden: rens brøden.

Den er så IKKE stoppet - og en tur rundt i haven afslører at de store brønde er fine. Det betyder der er groet rødder ind i røret et eller andet sted, så vi skal have fat i en kloak-spuler mandag.

Denne gang løb det meste ned ad trappen og ud over græsset helt nede for enden. Ikke så meget gennem rabarber / køkkenhaven heldigvis. Der sker åbenbart altid et eller andet......

Write comment (1 Comment)

Noget peb da jeg hentede brænde ind her tidligt i januar - og efter at have flyttet lidt mere dukker en lille lodden fyr frem.. Mobilen er ikke lige det bedste at bruge, men et par billeder fik jeg - og dette det bedste.

Jeg ville ikke forstyrre for meget så dækket til igen og lagt knæpude ovenpå. Så kan dyret få fred til foråret..

Men HVAD i alverden er det.....? Google på "fundet et lille loddent dyr gået i hi i brændestabel" gav faktisk et hit!