Fik i går sat slå på æggeskuffen, og lagt et par flisestumper over hullet. Besluttede at det mest nærliggende aligevel var rotter, så kontaktede Ballerups rotte service (Rentokil), og han komme allerede her til morgen.

Det tog en røgpatron og 3 minutter at se at der gravet en gang mellem et par kampesten i stensætning lige udenfor hønsegården, og næsten vinkelret ind under hasselbusken. Han satte en rottegift box, og kommer selv og kontrollerer om nogen uger.

Så i weekenden skal der lukkes ordentligt (= graves ned foran stenene indvendigt og lukkes af)..  Heldigvis altså ret overfladisk. Undrer mig - da voliere nettet går ned bag stensætningen - men det finder jeg jo ud af..

Til gengæld så det ud som om rotten var forbi igen og muligvis har fundet et æg inde i reden som ikke lige var faldet igennem til skuffen. Den ene rede var smurt godt ind i hvide/blomme og der lå rester på gulvet. Et par flisestumper var ikke nok! Der lå et æg i skuffe, så rotten har tilsyneladende ikke kunnet/turdet kravle ned i skuffen.

...more to follow! Og skader er altså ikke helt udelukket endnu - se: Æggene forsvinder

Comments powered by CComment