Nå ja - og så ny trappemand. Vi måtte en tur rundt igen - og der er jo heldigvis en del at vælge imellem. Viser sig at de fleste firmaer reelt får leveret fra specialiserede fabrikker i Polen - og så er nogen nok bedre til at håndtere specialbehov end andre.. Uanset -  så er forhandlingerne igang igen. Men vi har jo heldigvis designet færdigt ;-)

MEN - torsdag og fredag har jeg fri til at gøre klar til tømreren i næste uge. Alt skal tømmes og gulvet tages op...

Torsdag starter dog med at JT3 kommer igen efter endt isolering, og skal montere unit og starte anlægget op. Nå ja - og så detaljen i bad nede / vaskekælder. Det går nu fint nok - og hen på eftermiddagen er det kørende. Frygten for støj er totalt modbevist. Der er ingen lyde - en lille smule i spisestuen - og så kan man høre udblæsingen udenfor i forhaven (som en emhætte der blæser ud).

Til gengæld kunne man mærke luftskifte lige med det samme..

Fredag - fokus i biblioteket - få tømt helt væg mod væggen til gangen, og gulv af, så der kan stables nye gulvbrædder - som bleve leveret - på palle lige foran hoveddøren - for at være i læ. Nåede det lige præces til kl 14, hvor tømrerlærling kom forbi for at bære ind. Tog lidt over en time.... En ordentlig stak - men super flot.

Så den store rokade... Garagen blev tømt, MC lift og 850'eren rykket ud under taget. Møbler fra biblioteket rykket ud i bunden, kasser på altanen osv. osv. 

Lørdag - Ulla hjemme, så tømt møbler i stuen - flere flytte kasser på altanen - møblerne rykket ud i garagen. Tomt! Dagen sidste mål: få gulvtæppet af og på genbrugsen...

Lykkedes

Søndag: starter med at tage radiatorer ned - og på genbrugsen. Viser sig jeg er nødt til at skære returkoblingen - da det hele er groet fast. 1 lang i spisestuen - 3 i biblioteket - og 1 i soveværelset. Og på genbrugsen. Done!

Næste - gulv af..... Ulla slæber ud i trailer og jeg banker / saver / brækker - hele søndagen- nået. Og på genbrugsen og tømme. Færdig......

Comments powered by CComment