Noget af det letteste til daglig er Pasta og Kødsovs. Før Diogenes var det meget pasta - og kød, men det har vi nu rettet til, så grøntsagerne fylder meget mere.

Det skal du bruge


Pasta:
- 350 - 400g til 5 personer

Kødsovs:
- 500 g hak okse, ikke over 12% fedt, gerne mindre
- 3 dåser flået eller hakket tomat uden krydderier
- 400 g revet gulerod
- krydderier, fx oregano og timian
- salt og peber
- olie

Tilbehør:
- majs kolber / eller frosne
- parmesanost

Tilberedning:
- pastaen sættes over i rigeligt kogende vand

- kødet brunes og deles i lidt olie,
- gulerødder tilsættes og brunes lidt med
- tomaterne tilsættes, evt med lidt vand
- koges ved middel varme til pastaen er færdig
- krydres efter behag

- 350 - 500g frosne majs varmes i en gryde med 1-2 dl vand. Tages af når vandet koger.

- serveres med majsene ved siden af!

Comments powered by CComment