Hey :)

Jeg lavede lakselasagne i går for første gang og ifølge Michelle var det en succes :) Så nu deler jeg da lige opskriften med jer andre til hvis I skulle have lyst til at prøve den.

Til 3-4 personer (måske 2-4 alt efter hvor meget man spiser og om man lavet tilbehør - passer godt med salat - til)

400 g laks (jeg købte en pakke med 4 stykker frossen laks - er faktisk ikke sikker på vægten)

200 g spinat (jeg brugte frisk)

200 g hytteost

Lasagneplader efter behov

1/2 l mornaysovs eller bechamelsovs

Revet ost til topping

 

Jeg gjorde således:

Skyllede og stegte spinaten på en pande (uden fedtstof) til det blev sådan lidt sammenkrøllet, men der var stadig lidt væske på panden. Tog panden af varmen og lod den stå.

Skær de 4 laksestykker ud i tynde skiver.

Hæld hytteosten på panden og bland dem med spinaten (skal ikke varmes, blot blandes)

Hæld halvdelen af sovsen i bunden af et fad.

Læg: lasagneplader - spinat/hytteost - laks.

Gentag - jeg sørgede for at fordele min spinat/hytteost og laks så der var til 2 lag.

Slut af med et lag lasagneplader på toppen, hæld resten af sovsen over og drys med revet ost.

Skal i ovnen 30-40 min v 200 grader (jeg brugte kold ovn fra start og varmluft-funktion).

Lad den gerne hvile 10-15 min inden servering, så bliver den knap så flydende.

 

Bon appetit :)