Ingredienser:
500 g svinekød i tern
1 spsk olie
2 løg skåret i tynde ringe
1 tsk kanel
1½ tsk ingefær
1/4 usprøjtet citron
ca. 1 liter vand
50 g tørrede abrikoser halveret
50 g honning
3 stilke frisk mynte
salt, peber

Fremgangsmåde:
Fjern frugtkød på citronen og skær skrællen i små tern (lad det hvide bitre lag side på skallen).

Sauter løg, kanel, ingefær og citron i olien i 10 minutter, tilsæt kødet. Hæld vand ved, så kødet dækkes og kog ved svag varme i ca. ½ time eller indtil kødet er mørt.

Tilsæt abrikoser, honning og mynte. Jævn sovsen med lidt maizena udrørt i koldt vand.

Server med ris og blandet salat.

NB: Denne opskrift er oprindeligt skrevet med kyllingekød - 1 hel kylling delt i 8 dele. Hvis der bruges kylling, skal retten koge i 45 minutter i stedet for 30.