Familien Andersen

Her fra kan du sende en mail til os - bare vælg modtager fra oversigten!

Du kan naturligvis også sende post til adressen:

 

Familien Andersen

Kratvej 28 C

2760 Måløv

DK / Danmark

 

telefon: +45 44 66 34 22

Vi havde hyggeligt selskab mens vi var i sommerhuset og male... Faktisk var der 2 par - helt inde på terrassen, og på vej ind i huset også. Her dog kun det ene par 'fanget' foran. Sjovt :-)

       

Write comment (1 Comment)

Jeg fik selv tinnitus for snart 10 år siden, og fik stor gavn af at læse om TRT (terapi) som tager sigte på at lære at vænne sig til lyden. Nu har en god bekendt fået tinnitus, og jeg fandt mine gl. oversættelser frem igen.

Hvis nogen har lyst / kan få glæde af dem - så er der tale om dansksprogede vejledninger ud fra de metoder der findes omtalt på http://tinnitus.org/

Du kan finde dem her!
- artikel om tinnitus, se: http://kratvej28c.dk/files/TRT artikel.pdf
- vejledning i selv-træning, se: http://kratvej28c.dk/files/TRT vejledning.pdf
- tilladelse til oversættelse, se: http://kratvej28c.dk/files/TRT translation permission.pdf

Meniere og Tinnitus Foreningen - som omtales i tilladelsen - er nu en del af Høreforeningen, og har et debatforum hvor jeg også har oplyst om artiklerne.

Jeg håber nogen kan få glæde af artiklerne

Write comment (0 Comments)

Vi kom afsted fra CPH med ca 1 times forsinkelse - og så tilsvarende sent i Cairo. Cairo er en time foran (+1) DK - så landing kl. 21 lokalt. Tog lidt at komme ud og så med bus til hotel Cairo Hilton - og så var det arrangeret at vi gik direkte op og spiste aftensmad (22:20) - og vi skulle værre klar og pakkede i forhallen kl 9:00 for udcheck og bus til museet.

Ulla var allerede træt med udsigt til for lidt søvn - og SÅ fortæller rejselederen at Egypten skifter til sommertid i løbet af natten - så vi skulle endnu tidligere op. Ulla i panik… 

Vi fik spist og op i seng i et OK værelse med udsigt til Nilen (koster ekstra!). Lidt spildt egentligt da det var tæt trafik på alle sider - så det var med at få lukket døren…

Nå - Næste morgen… Ulla oppe, og så tænkte jeg - det giver altså ikke mening at skifte til sommertid en hverdagsnat.. På google (på firma sim'et) og der står der ikke har været sommertid i Egypten siden september 2014. Så INGEN sommertid. Hvad F….. Sker der.

Vi tog vores kufferter og var nede ved morgenmaden 7:50 - lige i underkanten hvis det nu skulle vise sig at være 8:50..

..mødte så nogen af de andre som så kunne fortælle det VAR blevet afblæst igen for dem der havde været længere i restauranten. Ulla var sur - især når jeg lavede grin med det. ;-)

Write comment (0 Comments)

Det er tid at skifte firmabilen ud - og så ser man jo hvad det faktisk koster at have den... Omkring 7.000 kr om måneden! DET må kunne gøres billigere....

Måske er der andre muligheder - som f.eks delebil.. Kombineret med en helårsduelig MC kunne det faktisk give god mening..

Write comment (0 Comments)

 

http://www.kortal.dk/ har Cowi frigivet digital udgave af amerikanske luftfotos fra 1954. Her kan man finde sig selv - og lave en 'blend' af fortid og nutid. Som for eksempel: