Nu er Kratvej28c.dk flyttet og oprettet på FastComet.com. Altid spændende (= udfordrende) når noget bare har fungeret i mange år, og så skulle starte forfra..

Heldigvis tilbyder FastComet 'site migrering' - så både kratvej28c.dk og Jumppanen.dk - blev flyttet af dem - og virker umiddelbart.

Så er der jo mail.. Vi har jo hver mailbox med opsamlet viden og mange gode gemte mails, samt kontakter, og et par stykker med kalender også. Det er en noget hårdere nød at knække.

Her kan vi bare konstatere at Surftown (æret være deres minde!) havde en god løsning - som 'simulerede' Exchange Active Sync…. Det er der ikke mange der har :-|

Selve mail delen fandt vi et godt tool til: MailStore. Egentligt værktøj til at lave backup af sine web-mail konti (en rigtigt god ide) - men også fint anvendeligt til at flytte fra en internet udbyder (ISP) til en anden.

Kalender må eksporteres manuelt (som .ics fil) - og kontakter ligeledes (som .vcard fil) fra webmailen på Surftown, og så importeres igen ved FastComet. ...her er der lidt udfordringer.

...og så selvfølgelig smartphone integration. Igen: mail er simpel nok, men kontakter og kalender.... udfordringer.

UANSET -nu ER vi flyttet - og så må vi jo få reddet tråden ud. Velkommen