Vores hjemmesider har gennem de seneste år ligget hos Surftown, og dét er et valg vi bestemt ikke har fortrudt! Det er billigt, og de har alligevel en kanon god service.

Senest (efter opgraderingen til Joomla!) konstaterede vi at hjemmesiden var lidt sløv, samt at det var en ældre PHP version. På forespørgsel til Surftowns opgraderingsplaner, var svaret - hvis du vil,så flytter vi dig bare..
Og det bestilte vi i går kl. 12:32 - og i dag...... Hold da lige op.. Surprised

CoolDet ræcer derudaf - Skal lige love for at der kom turbo på - ny server og nyeste PHP - og uden nogen som helst behov for at jeg gjorde noget. Det kan ikke være bedre

Driftsstatus

I øvrigt - check også lige driftsstatus! Hvis der SKULLE være problemer (hjemmesiden eller mail), så kan man via Om vores sider / Driftsstatus få fat i Surftowns driftssider - indtast vores domænenavn - og se om der er problemer med serverne.
De er (som regel) opdateret, så man kan se om det serverfejl - med historik over seneste fejl - og (nogen gange) med forventet tid til problemet er løst. Det er rart at man ikke skal gå og være irriteret hele tiden, men kan se når der er en årsag...

Comments powered by CComment