I dag er travl!

Ulrik fra Trappeteamet skal mødes med Thomas tømrer og lige aftale detaljerne - og murer Jonas kommer og lægger fliser i kælderen - - - NOT!

Det nemme først - gulvet skal primes før fliserne - det var lige glippet - så prime i dag og fliser i morgen.... Og så lige trappen i gangen - den skulle jo ned ik'? Nej - først når den nye er der... Så - svaret blev fliser rundt om, og så de sidste 2 når trappen er væk.

Og så må vi ikke gå på primer i 5 timer, og fliser før dagen efter..... Så Camilla - ud af havedøren og op!

....som om det ikke var nok

Tilbage til trappen i stuen.

I går gik med at lave hul i gulvet fra foldedøren hen ti ltrappen og rundt om langs viduet og blotlægge stolpekonstruktionen - som viser sig at være en kraftigt H-stålbjælke for enden af spisestuen - svejset på en tilsvarende lodret i vinduespartiet.

Ulrik: glas på stål balystre kræver nedspænding i bjælke - men det kan man ikke med stål. Lange diskussioner om opbygning af træ på bjælken osv osv. Reelt er eneste løsning sceptre der går op i limtræsbjælken (som nuværende). Eller træ-balystre..

Kunne nok løses - men så er problemet jo det samme i gangen - dvs. der er ikke nok hold til stål / glas. Ud og kigge - umuligt at sige uden at tage gelænder ned, men siden er nok OK - da det er bjælkeender - mens enden mod badeværelset er 'tynd'. Igen  - kan løses med stolper  som spændes på væggen.

Tilbage til stuen - størrelse på trappehul. Smallere (170-180cm er muligt) - men at fjerne et trin!!!! slem...

Dernæst, Thomas: Ulrik - I laver hul og udveksling? Ulrik: Nej det gør I! Så kom det på det rene - bortset så fra hvordan det bærende skal tilpasse ifht at bjælker kortes af. Ny udveksling (som er forbindelse mellem bærende dele for at skabe stabilitet)? Understøtte mod mur? ekstra bjælke?

....pyh! Konklusionen - ny trappetegning, og så se når alt er blotlagt... Men det koster jo ekstra!

Og midlertidigt rækværk indtil trappe leveres. Måske ikke i stuen, men krævet i gangen..

Vi kom LIDT videre - og nu ER gulvet primet

Comments powered by CComment