Nyder ferien i London og Edinburg - og håber det hele er klar når vi kommer hjem! Sidst (da vi lavede gulv i gangen) hærdede olien på en dag - så vi burde vel kunne rykke ind i weekenden.... Men nej..

(hvis du vil snyde: se galleriet!)

....så let gik det ikke.

Virkede fint med at få SMS'er og slå alarm til og fra - og det tog så alligevel tømrerne 3 dage (2 1/2) at blive færdige med det sidste - klar til sliber.

Sliberen kom så torsdag - så ser jo lyst ud.

Efter 3 timers forsinkelse i LHR kom vi hjem sidst på eftermiddagen omkring kl 18 - MEGET spændte. Havde via SMS fået at vide vi godt måtte gå rundt på gulvet - men uden at svine, da det var færdigt - klar til olie. Så....

Gulvet er super flot.... men... 

  1. der manglede et halvt brædt ved trappehullet i stuen
  2. der var ikke lavet skråt loft ved trappen i gangen
  3. gulvet i gangen var ikke slebet

For H..... da også. Noget af en ØV oplevelse - og jo kritisk da jeg med det samme skal videre til Eindhoven og hente Matti. Tyder på at nogen af aftalerne med Louis ikke har overlevet at han er taget på ferie..

Nå - fik fat i Thomas - og han holder gulvsliberen tilbage og sender folkene ud igen fredag morgen. Han får grundig forklaring da jeg jo ikke kan være der - og bagefter gennemgås alt med Ulla som tager grundige noter.

Suk - træls - og så en lang tur ti lEindhoven - og retur.... Ved 7 tiden ringede Ulla at nu var de der, og kunne vi leve med at der ikke blev skiftet bræt i stuen - men sat et ekstra stykke?? Det sidder stabilt da det så ikke skal deles på langs.... Ok - så - OG så er der et lille hul ved i hjørnet ved trappen i gangen da der sidder bjælke i vejen... som en halv tændstiksæske.... Suk!! Det må vi se når jeg når hjem.

Lander i Målæv igen ved middagstid - og gulvsliberen er i fuld gang. Tømrerne fik udbedret inden 10 så han kunne komme til som planlagt alligevel. Bliver færdig fredag - og olien skal tørre 24 timer inden man må gå på strømpefødder, hærde i 3 døgn inden der er må stilles tunge ting (ellers trækker olien ud igen) - og færdighærdet på 5 døgn..

...kan næsten ikke klare det - men rod ad libitum i yderligere 5 dage.... Så lige at det nye brædt i gangen ikke var slebet helt ned, og fik aftalt lidt rettelser inden olien.

Da jeg vågned igen kl 18 var det hele overstået - og ser rasende godt ud. 2 detaljer som vi må dække med nogen lister efter trappemonteringen - og så må sliberen lige forbi til en glemt underkant på det ekstra brædt i stuen...

Men som sagt - stue - bibliotek og gang - nyslebet (inklusive alle dørtrin) - frisk olieret. Hold OP det ser godt ud... Se i galleriet!!

 

Comments powered by CComment