Seriøs cykel motion

SERIØST! Jeg mener det! ALtså - når nu man er en 'gammel nar' (citat) og trænger til bevægende oplevelser, så er cykling jo ret lige for..
Men hvordan er det nu lige med....
Min julegave er altså SUPER at køre på.. Gennemsnitshastigheden steg med 4 km/t bare lige. Og så er det nye 9-gear rigtig godt.

Write comment (0 Comments)
Super GPS cykelcomputer - men højdemåleren er i skoven... Fandt lidt på google.

Write comment (0 Comments)

Efter lang tids sløvhed skulle det være i dag jeg fik gang i cyklen igen. Vindstille, let  skyet og lige under nul grader. Perfekt :-)

Det var godt nok hårdt op ad hovedgaden - og så efter 2 km cykling fryser gearet fast i 7ende. F...!!! Efter noget baksen fik jeg skifteboxen til at virke (det er S-ram med 7 indvendige gear) - men det var ikke nok. Skiftet inde i hjulet er også frosset...

...hjem igen, og gang i den gl. T250'er.

Tænk at sådan et gear bare fryser til - sikkert fedtet der bliver stift. Gad vide om man kan gøre noget ved det.... hmmmm!

Update

På nettet er der ingen der beskriver problemer - og det er ret besværligt at om-smøre (se SRAM manualen). Ringede til cykelsmeden - og han mener det 100 ud af 100 gange er frosset kabel pga. fugt på det laveste sted under kranken. At det så ikke virkede senere er måske fordi skifteboksen blev beskadiget !?!? ..... ser på det i weekenden!

Update 2

....ved nærmere undersøgelse viser det sig at skifteboksen ER defekt. Den presser begge stænger ind så gearet er permanent i 7'ende. Sikkert sket da jeg 'voldede' grebet for at skifte... Øv. Men - cykelpusheren havde altså ret. Det VAR kablet der var frosset og ikke det indvendige i gearet.

Write comment (0 Comments)

Så er der lidt mere erfaring med dækkene! Knapt 200 km. (faktisk er det kun på baghjulet endnu - jeg gider ikke skifte før jeg punkterer...)

Write comment (0 Comments)

Julens gave fra fruen i huset var en ny cykel - super med nyt indvendigt 9 trin gear og rullebremser. Nu er den klargjort med lås, skræme og bagagebærer, og klar til brug.

Spændende hvordan de nye gear er at køre med. Læs lidt om fordelingen nedenfor.

 

Write comment (0 Comments)

...lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke!Nu-teck laver punkterfri cykeldæk

En god tidligere kollega faldt en dag over link til en fyr der reklamerede med punkterfri dæk til cykler. Vi snakkede en del om det, da vi begge cykler til arbejde - og begge (naturligvis!) har oplevet trælse punkteringer på vejen. Men det blev ved snakken i lang tid...

NU er det imidlertid prøvet!    (se desuden - part II for flere erfaringer!)

Write comment (1 Comment)