About Joomla!

..pyhhh. Har lige slettet yderligere 150 nye brugere på sitet. Tydeligvis ikke folk der er specielt interesseret i vores spændende sider, da de aldrig har logget på. Det er naturligvis roboter der prøver at registrere for at kune lægge spam i evt. forum og kommentar felter.

Samtidig, så er der også tiltagende mængder af spam via vores kontaktformular..

Løsningen er: OSOL-Captcha for joomla

Jeg valgte det ud fra ønske om en enkel løsning der ikke kræver tilpasning - og fra gode vurderinger på Joomla Extensions. Og det virker ud af boksen!

Bemærk!

  1. de nye felter lægges automatisk på, men aligner lidt underligt. Kræver muligvis lidt CSS tilpasning
  2. der er mulighed for en 'Admin pass phrase' - den må du IKKE udfylde, før du har gennemskuet hvordan den bruges! Se deres FAQ: 'http://yourjoomlasite/administrator/?osolPP=pass phrase'
Write comment (0 Comments)
Et fantastisk galleri modul / component / plugin - ed utroligt mange funktioner....

...ET irritationsmoment dog..
Det absolut pæneste show er 'Highslide JS Image only' - men når man bruger det i en artikel, kan der ikke navigeres i billederne...

Forklaring:
- der er tale om Java Script som kun virker på de billeder der vises på den aktuelle side... (og dermed på galleri siden). Se mere:

navigation in shadowbox mode?

[Solved] [Highslide JS(imageOnly)]Navigation bar position

[Solved] No buttons with phoca gallery plugin

Eneste håb er så at man redigere en 'iframe' pop-up's settings til at ligne rigtigt meget.... Write comment (0 Comments)

Jeg havde en del problemer med at indsætte billeder i artiklerne, men kom så i tanke om at der jo findes extensions..

Lidt søgning - og nu er der så også JoomlaFCK at vælge mellem. 

OBS! Du skifter selv mellem de indbyggede editorer 'Din profil' i User Menu

Write comment (0 Comments)
Det gode ved sådan noget standard noget er, at der findes alt muligt smart... Kaija spurgte om der ikke kunne komme chat på også - så det er der nu.. Installerede lige AJAX Shoutbox!

Hvis du vil være med, så skal du lade dig registrere på vores hjemmeside! Brug punkter nederst til venstre. For at registrere dig, skal du opgive en gyldig e-mail adresse! Velkommen til.. Write comment (0 Comments)

Underkategorier

Fordelen ved et standard CMS, er at der findes en lnag række tillægsmoduler. Du kan her læse hvilke vi har valgt at bruge, og til hvad.