Ingredienser:
1 kotelet pr person
mel
rasp
salt, peber
olie, oliemargarine eller stegemargarine
1 pose pasta
3 dåser flåede eller hakkede tomater uden krydderi
2-4 grove grøntsager, som fx porrer, forårsløg, pastinak, majroe, selleri, gulerødder
timian
oregano
salt, peber
Reven ost
Fremgangsmåde:
Pastaen koges i rigeligt vand, tilsat salt
Der laves en meljævning af mel, tilsat salt og peber og rørt op med vand til en tynd vælling. Koteletterne vendes først i meljævningen, derefter i rasp. Koteletterne steges på panden i det valgte fedtstof.
Imens renses de valgte grøntsager og skæres ud i små tern. Alternativt kan de rives på et grovft rivejern. Grøntsagerne svitses kortvarigt i lidt olie, derefter tilsættes tomaterne og ca. ½-1 dl vand. Grøntsagerne koges op og smages til med salt, peber og krydderier.
Vandet hældes fra pastaen og den fordeles i bunden af et ovnfast fad. Tomatblandingen fordeles over pastaen. Ovenpå lægges koteletterne og der drysses reven ost over koteletterne.
Steges i ovenen ca. 10 min ved 200 grader til osten er smeltet.
Koteletter på pastabund
- Detaljer
- Skrevet af Ulla Kær Andersen
Comments powered by CComment