Internet

der blev lukket effektivt for rotter - endelig. Men så var skuffen åben IGEN! For s.... da..

Nu er der jo så kamera inde i huset - og jagten gik ind på beviset. Misdæderen SKULLE afsløres!

.....meeen - billed analyse viste meget klart at det VAR den klovn der hentede æg, så glemte at lukke skuffen... så lige den del har nok også været tilfældet tidligere. Foreholdt beviserne fastholdt klovnen sin uskyld - og så måske alligevl.

Men det taler vi så ikke mere om!

Write comment (0 Comments)

Har du brug for hjælp til at lave noget på din pc - så findes der et udmærket gratis (for privat brug) værktøj: TeamViewer

 
 

Den der skal bruge hjælp - deler sin pc via internettet, og den som skal hælpe - fjernstyrer pc'en. Begge dele sker vi 2 små programmer direkte tilgængelige fra internettet

Den der 'deler' får 2 koder på skærmen. Disse skal oplyses til der der skal fjernstyrer - og så er resten lige til... Prøv!

Write comment (0 Comments)

så er det fordi der er en fejl efter opgradering. Jeg prøver at løse den.

Midlertidig løsning er at vælge 'vores sider / Frank's artikler' og så logge på fra den side. Her kan man sætte hak i 'husk mig' som man plejer - og det virker........

Write comment (0 Comments)

besøg os på dba.dk.

Vi har været ved at rydde op, og nogen ting i god kvalitet/stand er sat til salg på Den Blå Avis - og mere kommer til. Se vores annoncer.

Write comment (0 Comments)

Nu er Kratvej28c.dk flyttet og oprettet på FastComet.com. Altid spændende (= udfordrende) når noget bare har fungeret i mange år, og så skulle starte forfra..

Heldigvis tilbyder FastComet 'site migrering' - så både kratvej28c.dk og Jumppanen.dk - blev flyttet af dem - og virker umiddelbart.

Så er der jo mail.. Vi har jo hver mailbox med opsamlet viden og mange gode gemte mails, samt kontakter, og et par stykker med kalender også. Det er en noget hårdere nød at knække.

Her kan vi bare konstatere at Surftown (æret være deres minde!) havde en god løsning - som 'simulerede' Exchange Active Sync…. Det er der ikke mange der har :-|

Selve mail delen fandt vi et godt tool til: MailStore. Egentligt værktøj til at lave backup af sine web-mail konti (en rigtigt god ide) - men også fint anvendeligt til at flytte fra en internet udbyder (ISP) til en anden.

Kalender må eksporteres manuelt (som .ics fil) - og kontakter ligeledes (som .vcard fil) fra webmailen på Surftown, og så importeres igen ved FastComet. ...her er der lidt udfordringer.

...og så selvfølgelig smartphone integration. Igen: mail er simpel nok, men kontakter og kalender.... udfordringer.

UANSET -nu ER vi flyttet - og så må vi jo få reddet tråden ud. Velkommen

Write comment (0 Comments)