Denne opskrift smager rigtigt godt, og så er den nem at lave.
Ingredienser:
500 g kyllingefilet
1 spsk reven ingefær
1 spsk limesaft
1 spsk olie
1 fed hvidløg
1-2 tsk karry
1 tsk korriander
1 dl kokosmælk
1 bdt forårsløg
salt, peber
Tilbehør Naan brød og blandet salat
Fremgangsmåde:
Skær kyllingefileterne i strimler og vend dem i en marinade af ingefær, lime, olie, hvidløg, karry og koriander. Steg kyllingerne 4 min i lidt olie. Tilsæt kokosmælk og snittede forårsløg og lad det koge et par minutter. Smag til med salt og peber.
Anret kyllingerettet på lunede naanbrød og server salaten til. Server evt. også mango chutney til.
Kylling tikka masala med naanbrød og salat
- Detaljer
- Skrevet af Ulla Kær Andersen
Comments powered by CComment