Hvad LAVER du Frank?

...kender du det. Man har brugt TIMER på et eller andet problem, og bår det så er lykkedes tænker man: Det må andre da også komme ud for.. eller måske har man bare brug for at hælde vand ud af ørerne.
Konsekvens - når man nu har egen hjemmeside - så gør de surt høstede erfaringer tilgængelige. Bare der er én anden der kan bruge det til noget, så er værdien jo dobbelt så stor!

puh - der er meget. Loftet er næsten klar - bryggers klar - grønne værelse næsten klar - osv. osv. osv. Der er meget forberedelse når der skal rør ned gennem overetagen for sug/blæs i de fleste rum nedenunder - især når man gerne vil undgå lange rør under loftet.

Nedføring i kldeskab i soveværelset, genbrug af kanal i badeværelset nedunder, og nedføring gennem biblioteket til det grønne værelse (der hvor der er niche i væggen som kan dækkes af). Udfordringen er bjælkelaget.... man skal jo udenom og ikke igennem!

...se listen...

Write comment (0 Comments)

I dag er travl!

Ulrik fra Trappeteamet skal mødes med Thomas tømrer og lige aftale detaljerne - og murer Jonas kommer og lægger fliser i kælderen - - - NOT!

Det nemme først - gulvet skal primes før fliserne - det var lige glippet - så prime i dag og fliser i morgen.... Og så lige trappen i gangen - den skulle jo ned ik'? Nej - først når den nye er der... Så - svaret blev fliser rundt om, og så de sidste 2 når trappen er væk.

Og så må vi ikke gå på primer i 5 timer, og fliser før dagen efter..... Så Camilla - ud af havedøren og op!

....som om det ikke var nok

Write comment (1 Comment)

Ja - vi regner med at skulle bo her længe endnu. Så - på tide at få lavet de ting der er nødvendige inden vi ikke orker det - og så vi kan få glæde af det selv.

I dag kom vi igang - VVS'erne har lyttet radiator i kældergangen så vi kan få fliser på - og blive klar til ny trappe

Så står den på

  • isolering / gangbro og varmegenvinding på loftet (med fordeling / sug i hele huset)
  • nye gulve i stue og bibliotek - med lyd-isolering nu gulvet er taget op
  • nye radiatotrer ovenpå også (stue, gang)
  • ny trappe i gangen
  • ny trappe i stuen (væk med den irriterende vindeltrappe)

Dernæst skal vi have ryddet køkkenet og nyt som det næste

Og så skifte vinduesparti i dagligstuen (for enden) et par vinduer mer, karnappen og hovedøren

Slutter af med isolering under loftet i dagligstuen

...plus et par mindre ting som blødtvandsanlæg osv. 

MEN - godt at komme igang :-)

Write comment (0 Comments)

Fik i går sat slå på æggeskuffen, og lagt et par flisestumper over hullet. Besluttede at det mest nærliggende aligevel var rotter, så kontaktede Ballerups rotte service (Rentokil), og han komme allerede her til morgen.

Det tog en røgpatron og 3 minutter at se at der gravet en gang mellem et par kampesten i stensætning lige udenfor hønsegården, og næsten vinkelret ind under hasselbusken. Han satte en rottegift box, og kommer selv og kontrollerer om nogen uger.

Så i weekenden skal der lukkes ordentligt (= graves ned foran stenene indvendigt og lukkes af)..  Heldigvis altså ret overfladisk. Undrer mig - da voliere nettet går ned bag stensætningen - men det finder jeg jo ud af..

Til gengæld så det ud som om rotten var forbi igen og muligvis har fundet et æg inde i reden som ikke lige var faldet igennem til skuffen. Den ene rede var smurt godt ind i hvide/blomme og der lå rester på gulvet. Et par flisestumper var ikke nok! Der lå et æg i skuffe, så rotten har tilsyneladende ikke kunnet/turdet kravle ned i skuffen.

...more to follow! Og skader er altså ikke helt udelukket endnu - se: Æggene forsvinder

Write comment (0 Comments)

BoardingPass MyNameOnMars2020

Write comment (0 Comments)

Det var godt nok s.....! Dagens billede.Æggetyv skuffen åben

Kom ud og skulle hente æg - som vanligt, og så står æggeskuffen halvt åben. TYVERI!!

Det er sket 2 gange før.. Første gang troede jeg at jeg havde glemt at lukke dagen før - men anden gang blev mistanken vakt!

HVEM kan komme ind i hønseslottet - trække skuffen ud, og stjæle æg??

Det går tydeligvis ikke ud over hønsene.

Efter først at mistænke egern (som konstant piler hen over hønseslot og hønegård) - og siden skaderne (som jævligt spiser rester i hønsegården) - drejede mistanken over mod en 'jordbåren' forbryder da jeg fandt et hul....

Write comment (0 Comments)

Underkategorier

Fordelen ved et standard CMS, er at der findes en lnag række tillægsmoduler. Du kan her læse hvilke vi har valgt at bruge, og til hvad.
Vi laver det meste selv, og nogengange finder man jo en smart løsning eller et tip! Her omkring hus og havearbejde
Hey - kan man bruge det her IT til noget fornuftigt - eller det fis og ballade det hele? Godt spørgsmål - man kan i hvert fald rigtigt meget - og også det her...
OK - standard er godt, men hvad så når der IKKE findes noget brugbart. Så må man selv - og her kan du måske lære lidt af vores erfaringer med at vride rammerne i Joomla!
Man skal ike være bange for at skille noget ad - man skal bare lade være med at bruge vold. Hos mig går det ud over bilen (Ford Mondeo 2.0 fra 2000), cyklerne, plæneklipperen og ikke mindst motorcyklerne - Suzuki T250 fra 1972, GT250 fra 197x, GS850 fra 1980..
Om netværket, forbindelser, server og filområder, samt internet
SERIØST! Jeg mener det! ALtså - når nu man er en 'gammel nar' (citat) og trænger til bevægende oplevelser, så er cykling jo ret lige for..
Men hvordan er det nu lige med....
Her findes beskrivelser og vejledninger til brug af ting og sager hjemme på Kratvej 28 C. Det kan være alt fra hvordan koder jeg videon, over hvordan fylder jeg vand på fyret til opsæt af pc og brug af netværket.
Vores hjemmesider skal være 'på' 7 x 24 - det betyder at vi har valgt at køre på et webhotel hos en udbyder som understøtter dette, sådan at vi ikke selv skal rode med teknik, nødstrøm og andet.

Det har fordele og ulemeper, og her kan du læse lidt om vores erfaringer...