Hvad LAVER du Frank?

...kender du det. Man har brugt TIMER på et eller andet problem, og bår det så er lykkedes tænker man: Det må andre da også komme ud for.. eller måske har man bare brug for at hælde vand ud af ørerne.
Konsekvens - når man nu har egen hjemmeside - så gør de surt høstede erfaringer tilgængelige. Bare der er én anden der kan bruge det til noget, så er værdien jo dobbelt så stor!

ENDELIG!!! Lidt detaljer - slibning af en underkant tirsdag, fodpaneler og fløjdør onsdag og trosdag formiddag - og færdig.....

Bord ind til maden fredag - og spisestuen generelt i weekenden. Fik sat filt på skabene og sat den høje skænk fast (ikke fordi den vipper (mere...) - men for helt at undgå vibreringer / raslen). Fik kasserne fra stuen ind - og indflytning i gang for alvor! Det er bare SÅ godt :-)

stue01

Write comment (0 Comments)

Nyder ferien i London og Edinburg - og håber det hele er klar når vi kommer hjem! Sidst (da vi lavede gulv i gangen) hærdede olien på en dag - så vi burde vel kunne rykke ind i weekenden.... Men nej..

(hvis du vil snyde: se galleriet!)

Write comment (0 Comments)

Havde en super fødselsdag :-) Og kort uge til vi tager til London. Der er lidt pause i byggeriet - så ro og fred - og kan gå rundt i stuen (havde havebordet inde til fødselsdagsmiddagen).

Fik muret de nye dåser fast og lukket lidt huller - og klar til ferie. Fin aftale om adgang for tømrerne i næste uge.

...og den nye fløjdør kom allerede torsdag inden vi skulle til lufthavnen. Egetræet kom fredag morgen som planlagt, og 

Write comment (0 Comments)

Du kan nu se billeder fra vores projekter her på siden. Brug 'Galleri' linket øverst til højre.. Der kommer nye hen ad vejen - sikkert også fra andre ting.

Write comment (0 Comments)

And now for the main course.... Gulv! Vi blev lige præcis klar til tiden, og aftalen var at Thomas mødte ind med folkene mandag morgen...

Sidebemærkning: Vi vil skifte radiatorer også - nu det bliver renoveret. Og VVS'eren dukkede op torsdag i uge 39 for at se på nedtagning og klargøring. Mikkel fra Sternberg - men han synes ikke det gav mening ikke at skifte dem alle mens rørene kunne ændres - så han fik aftalt med kontoret at han kom tirsdag i uge 40 i stedet... Så det skulle jo lige koordineres også.

Nå - mandag: Louis fra L&H mødte ind tidligt og gik igang med at måle på gulvet - og det viser sig at bjælkelaget er 4 cm skævt - på BEGGE leder: afsats til døre - og - stuen til enden af biblioteket - og lavest ud mod gangen! Der SKAL altså rettes op. De her laser målere er altså smarte!

..det bliver en lang historie så læs videre...

Write comment (0 Comments)

Nå ja - og så ny trappemand. Vi måtte en tur rundt igen - og der er jo heldigvis en del at vælge imellem. Viser sig at de fleste firmaer reelt får leveret fra specialiserede fabrikker i Polen - og så er nogen nok bedre til at håndtere specialbehov end andre.. Uanset -  så er forhandlingerne igang igen. Men vi har jo heldigvis designet færdigt ;-)

MEN - torsdag og fredag har jeg fri til at gøre klar til tømreren i næste uge. Alt skal tømmes og gulvet tages op...

Torsdag starter dog med at JT3 kommer igen efter endt isolering, og skal montere unit og starte anlægget op. Nå ja - og så detaljen i bad nede / vaskekælder. Det går nu fint nok - og hen på eftermiddagen er det kørende. Frygten for støj er totalt modbevist. Der er ingen lyde - en lille smule i spisestuen - og så kan man høre udblæsingen udenfor i forhaven (som en emhætte der blæser ud).

Til gengæld kunne man mærke luftskifte lige med det samme..

Fredag - fokus i biblioteket - få tømt helt væg mod væggen til gangen, og gulv af, så der kan stables nye gulvbrædder - som bleve leveret - på palle lige foran hoveddøren - for at være i læ. Nåede det lige præces til kl 14, hvor tømrerlærling kom forbi for at bære ind. Tog lidt over en time.... En ordentlig stak - men super flot.

Så den store rokade... Garagen blev tømt, MC lift og 850'eren rykket ud under taget. Møbler fra biblioteket rykket ud i bunden, kasser på altanen osv. osv. 

Lørdag - Ulla hjemme, så tømt møbler i stuen - flere flytte kasser på altanen - møblerne rykket ud i garagen. Tomt! Dagen sidste mål: få gulvtæppet af og på genbrugsen...

Lykkedes

Søndag: starter med at tage radiatorer ned - og på genbrugsen. Viser sig jeg er nødt til at skære returkoblingen - da det hele er groet fast. 1 lang i spisestuen - 3 i biblioteket - og 1 i soveværelset. Og på genbrugsen. Done!

Næste - gulv af..... Ulla slæber ud i trailer og jeg banker / saver / brækker - hele søndagen- nået. Og på genbrugsen og tømme. Færdig......

Write comment (0 Comments)

Underkategorier

Fordelen ved et standard CMS, er at der findes en lnag række tillægsmoduler. Du kan her læse hvilke vi har valgt at bruge, og til hvad.
Vi laver det meste selv, og nogengange finder man jo en smart løsning eller et tip! Her omkring hus og havearbejde
Hey - kan man bruge det her IT til noget fornuftigt - eller det fis og ballade det hele? Godt spørgsmål - man kan i hvert fald rigtigt meget - og også det her...
OK - standard er godt, men hvad så når der IKKE findes noget brugbart. Så må man selv - og her kan du måske lære lidt af vores erfaringer med at vride rammerne i Joomla!
Man skal ike være bange for at skille noget ad - man skal bare lade være med at bruge vold. Hos mig går det ud over bilen (Ford Mondeo 2.0 fra 2000), cyklerne, plæneklipperen og ikke mindst motorcyklerne - Suzuki T250 fra 1972, GT250 fra 197x, GS850 fra 1980..
Om netværket, forbindelser, server og filområder, samt internet
SERIØST! Jeg mener det! ALtså - når nu man er en 'gammel nar' (citat) og trænger til bevægende oplevelser, så er cykling jo ret lige for..
Men hvordan er det nu lige med....
Her findes beskrivelser og vejledninger til brug af ting og sager hjemme på Kratvej 28 C. Det kan være alt fra hvordan koder jeg videon, over hvordan fylder jeg vand på fyret til opsæt af pc og brug af netværket.
Vores hjemmesider skal være 'på' 7 x 24 - det betyder at vi har valgt at køre på et webhotel hos en udbyder som understøtter dette, sådan at vi ikke selv skal rode med teknik, nødstrøm og andet.

Det har fordele og ulemeper, og her kan du læse lidt om vores erfaringer...